Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

pondělí 19. ledna 2015

Bella rose má právě slevy 50%

ledva jsem po ránu dostala mejlík, oznamující, že Bella rose řádí a má obrovské slevy, utíkala jsem se nenápadně podívat, zda tam ve slevě jsou.....a  juhuuuu, fakt jsou, ptáte se co, no přece přeúžasné svíčky od Bougies La Francaise. Randez-vous a Paris už doma mám a tak vím, že jsou prostě opravdu neodolatelné a tak šup, honem s další do košíčku, protože mít doma z této série jen jednu, tak to by byl tedy vážně osudový hřích.
A do oka mi padla tentokráte tato:

Kolekce svíček od francouzské značky Bougies La Française s kresleným motivem od slavné pařížské bloggerky Angéline Mélin vdechnou vašemu domovu pravou francouzskou atmosféru.
Nádherná květinová vůně, která navodí pozitivní, letní náladu panující na francouzském květinovém trhu plném čerstvě nařezaných květin.

V této květinové vůni ucítíte nádhernou vůni šeříku, frézie, růže, lilie a pižma.

Po vyhoření svíčky vám zůstane skleněný svícínek, který můžete dál využít na čajovou svíčku, nebo použít jako stylový stojánek na tužky, štětečky na make-up a jinak dle vlastní fantazie.

Doba hoření je 40 hod. 
Velikost 9 x 7 cm.
Svíčka je ve skle, matné bílé barvy s černou ilustrací.
Pochopitelně, že slevy s 50 a dokonce i více % a kromě toho pro členy ještě navíc nakonec 5%  se vztahují na další spoustu výrobků, takže prostě jen už utíkejte SEMHLE a mrkněte, zda si už něco dopředu neobstaráte, či si necháte obstarat, to podle různého chápání protějšku, třeba na blížícího se Valentýna;-) Předpokládám, že vám podobně jako mně, naprosto nevadí, že je to hodně ještě i vánoční zbožíčko.


Žádné komentáře:

Okomentovat