Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

sobota 5. dubna 2014

Odměna za nepříjemná vyšetření


 

musela jsem do nemocnice si nechat udělat dvě opravdu ne zrovna mooooc příjemná vyšetření a to koloskopii a endoskopii, kdo je zná, ví, o čem mluvím:-( Ale nevadí, co by člověk neudělal, aby věděl, že je opravdu, opravdu všechno v pořádku. Na lidském organismu je skvělé, že když vše nepříjemné pomine, je opět schopen relativně rychle se vzpamatovat a zapomenout prožité.
 Jsem sice Nebojsa, ale když nemusím, tak to vážně nepřeháním, šla jsem si to odbýt staničně na 2 dny do privátní nemocnice s jednolůžkem - jak se ukázalo, byl to víc než dobrý nápad, nebot 3 hodinový "pernamentní" pobyt na wc by se asi spoluležící moc nelíbil...mně se ostatně nelíbil také, ale holt se jinak nedalo. Vědoma si dobře míněných rad mé kamarádky zdravotní sestřičky, jsem si s sebou vzala vazelínový krém. Jak se ukázalo, byl to víc než skvělý nápad, nechtějte ani snad vědět na co jsem ji použila;-) Kdo to zná, tak už určitě ví. Uvězněna na oné místnůstce jsem brouzdala po netu a u skvělé a báječné Vivy jsem objevila též vazelínu, ovšem zde tedy již na rtíky a tak jsem se hned odměnila a objednala si ji. Jak píši, inspiraci jsem našla u Vivi a objednala jsem tady.
Díky Vivy, sice to nebylo "optimální prostředí" k čtení tvého báječného blogu, ale pomohl mi v těch chvílích moc a moc. Děkuji ti, jsi jedinečná!!!!
Mimochodem, kdyby někdo někdy - nepřeji to tedy nikomu, ale kdo ví, co vše se může přihodit, potřeboval ohledně těchto vyšetření dobré rady, klidně se na mne obratte, už jsem profík a vím jak na to....hm. Raději ale už vážně nikdy více.

1 komentář:

  1. krásná odměna za nepříjemné výkony. Pamatuji si, jak tatínek a babička líčili zážitky z těchto vyšetření, brr. SNAD je vše v pořádku! A odměnu sis určitě zasloužila.

    OdpovědětVymazat