Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

pondělí 6. března 2017

Královny na hvězdném poli

tentokráte jsou ve hře opravdové Královny kosmetiky. Oblíbená Estée Lauder s praktickou fialovou taštičkou a v ní spousta malých cestovních dárečků.


Vzorečky zdarma ve všech možných variantách. Zatím mám odzkoušenu EdT/toaletní vodu a tím je Hermés - Paris Un Jardin Sur Le Nil/Zahrada na Nilu. Vůně přesně podle mého gusta. Už je napsána na listině přání.
Egypt nejsou jen pyramidy, ale také mocný Nil. Jeho ostrovy plné zeleně se staly inspirací pro tuto ojedinělou vůni. 
Hlava: růžový lotos, zelené mango.
 Srdce: lehce nahořklý grep, vonný puškvorec. 
Základ: kouřové kadidlo, vzrostlý sykamot.
 

Dior, nesmrtelný a kralující již léta na hvězdném nebi nás, jím okouzlených ženušek. Tenhle lesk na rty mi pomohla vybrat opět jedna skvělá prodavačka v Douglasu. Barva je skvělá, konzistence výborná, štěteček praktický nade vše. Prostě Dior nás ženy, již dávno zná a UMÍ. Tento lesk najdete například TADY.


V tomto nádherném zlatém pouzdru není jak by se čekalo, rtěnka, nýbrž od Estée Lauder příjemný a bez vůně Lip Conditioner. Elegantní balzám, který hydratuje rty a chrání je před škodlivým slunečním zářením dík UV filtru SPF 15. Obsahuje vitamíny C, E a bambucké máslo. 
Použití: nanést na rty před použitím rtěnky nbeop přes noc jako intenzivní hydratační péči. 


Rtěnky od Estéé Lauder jsou tak dokonalé, že je pro jistotu musí hlídat i rytíř na koni. Je udatný a dáma jeho srdce s odstínem této rtěnky mu prostě stojí za to:-) Další odstíny najdete ZDE. Příjemně se natírá, je vláčná a přesto dlouho na rtech vydrží.


Vzorečky navíc jako dárek jsou vždycky příjemné. Shower Gel v modré, to se prostě v koupelně počítá. A voní nádherně a na těle ještě dlouho po koupeli.
 
Cestovní produkty od Estée Lauder musí rytíř též bránit. Opět velmi cenné a dokonalé drahé vzácné zboží. Ode všeho něco a na dovolenou jak na míru od EL vyrobeno.

Tužka na obočí od IsaDory už zas tak drahá není, ale její kvalita je taková, že je třeba ji opět si ubránit za každou cenu.





Žádné komentáře:

Okomentovat