Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

středa 20. ledna 2016

Swarovski v modré a ještě pár nakouknutí do diáře

letošní rok jsem si předsevzala zlepšit ještě více zápisky do diáře a pokusit se tam i více psát/tedy v mém případě bych měla použít slov rozepsát se,, tak uvidíme, jak se mi to podaří. Ale i kdyby ne, tak jsem spokojena a naprosto nadšená tímto způsobem archivace všeho, prostě vážně všeho. Minule jsem ale zapomněla dodat jednu sakriš důležitou věc, na tento způsob zápisu mne totiž navedla jedna neskutečně kreativně báječná osůbka a tou je VIVI. Kdo ji ještě náhodou omylem nezná, tak ji najdete ZDE. A jedno vám zaručuji, až k ní kouknete, už nikdy neodejdete:-)

 Nenápadně stále přikupuji milované tužtičky, které "jiskří". Jak jinak, než swarovskými kaménky. Letos jsem při návštěvě muzea ulovila do sbírky modrou. A tu růžovou, co tam zůstala, jo, přesně tu mám vyhlédnutou na příště:-) Tomu třpytu se prostě nedá odolat. Někdy si je podle chuti vezmu do ruky a točím je ve slunci a jen se natěšuji tím lesklým drahokem.

 Pouzdro na cokoliv, co je zrovna třeba, jsem si koupila před vánoci ve skvělém, byt nebezpečném obchodu PERIPETIE. Proč nebezpečném, protože až do něj virtuálně vkročíte, už se sem budete jen zase vracet a vracet a...nakupovat a ...nakupovat.


 V osvědčeném Douglasu jsem si pak nutně musela samozřejmě, jak jinak, koupit tuhle růžovou novinku LOVE. Tyčinky voní jemně po jahůdkách a je to vlastně balzám na rty, ale pozor, zároven i rtěnka, takže barví na rozdíl od většiny balzámů, tahle má barvu růžově po růžích, osobně mi moc nepasuje, ale protože ji používám víceméně doma, tak mne to tak netrápí.

 Závěrem pak ještě na žádost pár stránek z mého diáře, třeba získáte další možné inspirace. Nicméně, fantazii se zde naprosto meze nekladou.
Pokud se vám pak zalíbila hvězdičková utěrka, tak ty já chodím "lovit" SEMHLE. Samozřejmě, že tam lovím nejen utěrky:-)






Nevím jak vy, ale mne vždy naprosto spolehlivě dostane do dobré nálady a vyrovná ta či ona hudba a dneska je to tato písnička, která mi dodala víc  než jen úsměv na tváři:


Mír začíná mnou
(proč vlastně "mnou" - protože pokud ho nebudu mít sama uvnitř sebe, venku ho nikdy nenajdu)

1 komentář:

  1. Ach, vždycky se tady potěším, pokochám a inspiruju...
    tak já zase přijdu nakouknout ...
    Mějte se fajn. jarka

    OdpovědětVymazat