Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

sobota 27. prosince 2014

Prostě to pak najednou vše zase tak rychle uteče

jídlo na Štědrovečením stole je snědeno, dárky rozbaleny a zase začínají normální běžné dny, i když ted tak trochu s napětím, vždyt se nám nezadržitelně blíží konec roku 2014. Podle čínského roku byl ve znamení Koně a musím říci, že u mne osobně se to skutečně projevilo víc než jen silně, vše běželo jako na opravdové splašené kobyle, až se mi uši protáčely z té rychlé jízdy proti větru a i s větrem, podle toho, jak šly v roce dny za sebou. A tak se tak nějak těším, až v únoru nastolí vládu poklidnější rok dřevěné kozy, už aby zamečela. Ta kobyla, to byla vážně síla. Kdo se chce podívat pro zábavu, jak se mu projeví právě rok 2015, mrkněte se SEMHLE.
Tady náš malý tradiční stromeček, panečku, ten už má hoooodně let, ale je stále prostě krásný. Sem tam vyměním či přidám nějakou mašličku, aby to nebylo pořád až tak samé, ale jinak je prostě již skutečně archivní kousek. Protože v zimní zahradě, kde stojí jeho veliký bratr, je zima, tak musel postačit tento menší bráška v obýváku, aby dárky prostě neležely jen tak někde po zemi, či na stole. 







A abych si udělala radost i po Vánocích, využila jsem kuponu na 250Kč u Bellarose, jednoho peněžního dárku od milé kamarádky a objednala si krásnou svíčku, kterou okukuji od podzimu a už si ji i objednala. Najdete ji ZDE.

1 komentář:

  1. Nádherné vánoční fotky... Ale mně se stejně nejvíc líbí ty knihy.

    OdpovědětVymazat