Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

středa 15. října 2014

Když je den celý růžový

tak se hned i nebe brzy rozjasní. Od rána tu bylo zataženo, než jsem však dopsala blog, světe div se, vylézá nám sluníčko, že by bylo také zvědavé na ten růžový Den. Včera jsem dostala balík a v něm spoustu báječných věcí a tak nesu první přírůstky na ukázku a kdo ví, možná i již vánoční typy.
   Přiznám se dobrovolně, že plamenáka Pierra jsem odkoukala od naší báječné a nápady sršící Vivi a tak když jsem ho pak uviděla ZDE ve slevě, a to dokonce slevě několinásobné, bylo jasné, že tento Francouz musí i ke mně domů. Nechápu, že ho spíše naopak nezdražili, on je totiž DOKONALÝ!!!

Růžový lehký světřík s motýlky už mám delší dobu a růžovou šálku z trhu také, v případě potřeby, že chci vypadat jako růžová vata, si obojí ráda beru na sebe. Na rozdíl od té poutové růžové vaty naštěstí nelepím, pokud se tedy zrovna nepoliju úžasným nespressem v přenosné termosce s plamenáky či jakékoli jiné...

 Můj další letošní úlovek je neskutečně krásná manikúra od Santoro London a tu jsem objevila nedávno TADY. Aby se nebála na cestě ke mně být sama v balíčku, tak jsem k ní pochopitelně přidala pro jistotu ještě malý balzám na rty. Mohu doporučit, krásně se roztírá a voní. Až ho vypotřebujete, zbude vám navíc krásná dozička.

Tady ještě detaily svetříku, všimněte si, že i knoflíčky jsou motýlkové.




 Moc se mi líbí a také hodí, že v této manikuře navíc někdo myslel i na naše nehtíky na nohou a přidal k nim praktické malé kleštičky. Také to, že na každé straně je jiný motiv, takže vždy můžeme své oči, žádostivé po změně, potěšit pokaždé jinak.



 Plamenák Pierre šel cestou ke mně úplně sám a tak abych mu to vynahradila, objednala jsem paralelně jinou "cestou" pro něj kamarády. Skrývají se v tomto krásně vyvedené krabici a tak je Pierre již celý nedočkavý, ale focení musí být, takže pěkně popořadě, však se již brzy dočkáš:-)
Nevyfotit tu krabičku by byl totiž vážně velký hřích.


 Napřed se Pierre skoro vyděsil, protože v průhledné zadní straně krabice uviděl jako první napřed kolibříky. Má je prý také rád, ale čekal vpravdě řečeno, plamenáky kamarády, nebo alespon tedy jednoho. Mimochodem, tu termosku mám ODSUD, ale bohužel právě tu plamenákovou tam už nevidím, tak jedině si ji tam pohlídat příště.

 Naštěstí se brzy uklidnil, když jsem mu hned poté pro jistotu ukázala, že v krabičce jsou fakticky opravdoví plamenáci a to hned dva. To si oddechl a nejen on;-)









 Pierre je veliký fešák s francouzským šarmem a určitě ho ani u mně dnes nevidíte naposledy:-)


4 komentáře:

  1. O la lá, tomu říkám dokonalý růžový den s těmi nejlepšími poklady. Krása a paráda. Nebo paráda a krása? Tak jako tak, můj Pierre je nadšený a já se k němu ráda přidávám ;).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nemusím ti asi ani povídat, že vzhledem ke své skvělé velikosti tak do batůžku je jasné, že Pierre odted s náma bude všude i cestovat;-)

      Vymazat
  2. Nádherné růžové poklady. Pierre je fešák, moc se mi líbí. Jendovi by se zase líbil růžový nádech všech věciček, růžovou miluje.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám období, kdy se mohu růžovou obklopit a pak zase po čase potřebuji změnu, ale pravda je, že se k růžové prostě stále vracím ráda:-))

    OdpovědětVymazat