Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

neděle 22. června 2014

Náplastová mánie

netušila jsem, že i mne může zasáhnout a ona potvůrka fakt, plně trefila i mne. Začalo to kdysi nenápadnými náplastmi s malou kytičkou, pak s motýlky a při dnešním výběru už jsou to i dinosauříčci, ptáčci...a přiznejme si, že byt jsou tyto obrázkové flastříky myšlené spíše pro děti, kdo by je i z nás, dospělých, neměl na prstíku, lokti, tváři...rád. Ano, někdy se mi dokonce podaří je nenápadně podsunout i svému dospělému synkovi a manželovi;-)
Miluji ty barevné obrázkové náplasti. Fakt jo. Úplně mám pak takový zvláštní kouzelný pocit, že i ta poranění pod nimi se hojí tak nějak rychleji a lépe. 
A tak jsem zase jednou řádila v oddělení náplastí, zde tedy v papírnictví a částečně v tchibu a to ještě ve slevách. Aby to nebylo jen o náplastech, koupila jsem si ještě i další krásný záznamník s linkami s motivem Paříže. Co si do něj píšu, všechno co mne během dne napadne a pak už to časem jen odškrtávám jako třeba splněná objednávka nového kalendáře z edice Malý princ, koupení dárku kamarádce k narozeninám, návštěva zubaře aj.









2 komentáře:

  1. Ty náplasti vypadají kouzelně, ty by se líbily i Jeníčkovi:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny ty modré mám ze slevy v Tchibu, tak jestli máš možnost, mrkni se tam po nich, třeba ještě budou mít. A ty barevné mám z papírnictví, člověk musí koukat, kde se co "šustne" a kolikrát v nějakém obchodě člověk najde to, co by tam ani omylem nečekal.

    OdpovědětVymazat