Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

neděle 11. listopadu 2012

A zvu vás ještě do mé pracovny


fotky se mi nějak moc nevydařily, ale aspon, že jsou jasné, už se mi to nechtělo fotit vše znovu a už ani nebyl čas. Tady pracuji profesionálně, na živnostenský list, odtud se prostě kouzlí a léčí;-) Bližší info naleznete na mé profi stránce ZDE. A spousta tvořilek zde najde své práce pro mne, však jsem na ně také pyšná.
Moc vám, děvčata, děkuji, že jste mi pomohly svými nádhernými díly dotvořit atmosféru této místnosti.
V té velké přední skříni je ukryta postel pro návštěvy. Dveře do pracovny nejsou též náhodně v této podobě. Vymyslela jsem je takové přesně proto, aby z toho pruhu z tuším, nějakého mléčného plexiskla, šlo denní světlo i do chodby a nemuselo se přes den na chodbě svítit. Chodba je do L a z druhé strany dveře do ložnice a rověž ty samé dveře, takže přes den je tam pěkně vidět. Kliky u dveří, držáky u skříni aj. vše doladěno do stříbrné. Podlaha tmavá pro správné uzemnění a nelítání hlavou v oblacích, což je můj obor;-)
Sedačka je stejná, jen menší, ale s úložným prostorem, jako je v obývací místnosti, tyto kusy byly komplet v akci v Lutzu, a přesně na míru se mi hodila, tak proč ji nevzít. Je krásná a kytičky člověk ocení především v zimě, když je venku nevlídno a šedivo.
A samozřejmě nad tiskárnou nezbytná nástěnka přání. 
Prosím, nekopírujte vlastnoruční výrobu daného tvůrce/prodejce, akceptujte jeho originální autorství. 
 
 
 
 

1 komentář:

  1. Thank you for following my blog. I like your sunny photos. It looks cosy in your home. :)

    OdpovědětVymazat