Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

pondělí 3. září 2012

Slevy, slevy, slevy, to je moje...

 a také výprodeje, to si pak mnohdy přinesu pár hezkých věcí skoro za hubičku;-) Dneska jsem se dopoledne původně vypravila jen si vyměnit zápisník za jiný, větší, ale nedalo mi to a nakoukla jsem v obchodním domě jednou sem, podruhé tam a objevila pár věciček, co se mohou hodit;-) 
 Ty tři svíčky vzadu vlevo jsou tak trošku z nouze ctnost. Nebudete věřit, jak je někdy těžké sehnat svíčku na míru a ty jsem potřebovala hned tři do svého nového dvojsvícnu, co mi milá kamarádka sehnala ve slevě v Baumaxu. Bud byly široké, nebo malé, nebo nezajímavé barvy, tak jsem dneska vzala ve slevách alespon tyto tři barevné. Hodí se k blížícímu se podzimu a prosvětlí zimu. Naštěstí jsou v uzavřené lampičce, protože by mne s nimi asi mužík jinak hnal, smrdí totiž na sto honů po pomerančích a vanilce. Jenže, kde vzít bez vůně, takže prostě jsou tam tyto, doufám, že časem v zimní zahradě přeci i tak aspon trochu vyvanou.
 Červený hrnek LOVE byl též za poloviční cenu a bude se mi hodit rovněž do blížící se zimy na dobrý velký bylinkový čajíček.  
Růžový ptáček byl ve slevě a poslední a jaká náhodička, přesně takové už mám doma dva, žlutého a zelenkavého a tak růžový se s nimi bude pěkně doplnovat. 

 Jako mnohé z vás, jsem toho názoru, že srdíček doma není nikdy dost. To růžové srdíčko jsem koupila hned 2x a jedno už dělá radost kamarádce. To červené se hodí na mou červenou plechovou konev do koupelky.
 Pro tento hříbeček ještě nemám žádné místo, ale už si něco vymyslím, než vypukne babí léto.

 Tyhlety malé milé kartičky s milými větami jsem si koupila do rezervy pro mužíčka. Čas od času mu udělám jen tak nějaké překvapení, jako mu třeba nachystám nějakou sladkost do práce a k tomu přiložím ten či onen lísteček.
 A tuhletu bílou porcelánovou dýní mám též 2x, stejně jako bílý fík, zítra se z nich potěší kamarádka, ke které jdu dopoledne na kávičku a které se narodí za 14 dnů holčička.
A bílá jablíčka z porcelánu udělají dekoraci pro změnu zase mně.

 Notýsek se mi nějak nedaří vyfotit, tak aspon takto. Budu si do něj zapisovat skvělé a účinné afirmace především od báječné autorky Lousie Hay, ale i své.
 A nakonec jsem neodolala a koupila si na podzim a zimu v italském obchůdku tento trojcípý šátek.
 
 
 A úplně na konci nákupního domu jsem objevila v KIKA toto malé srdíčko. Trošku kýč, ale bude se hodit na domovní dveře.

3 komentáře:

  1. fuuu pani, to je nakup :) zlavy mam rada aj ja, clovek im ozaj neodola :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tomu sa povie parádny nákup. A tie vecičky z bieleho porcelánu až mi srdiečko pišťalo. Krása. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. ...perfektní nákup!
    Porcelánová dýně je nádherná!!!
    Tady jsem ji nikde neviděla:(
    Pěkný den.
    Petra

    OdpovědětVymazat