Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

neděle 5. srpna 2012

Co nepatří do ložnice a co tam naopak patří


- do ložnice patří červená barva, není to však jen pro to, jak si možná hned pomyslíte, aby červená dodala chut na sex, červená sice opravdu rozohnuje, ale v ložnici má být především proto, aby nás před spaním pořádně uzemnila a aby naše duše v noci nelétala jen v oblacích. Ale neplatí to o tkzv. trvalé červené barvě, to znamená, v žádném případě ne červeně vymalováno, či červený nábytek. Jen takové věci, které můžete v případě potřeby vyměnit.
A co tam nepatří, jsou definitivně obrázky našich dětí, rodičů, či přátel. Pokud už tam nějaké obrázky, ponejvíce zřejmě v rámečcích chcete mít, tak jen vaše a vašeho partnera. Podle Feng shui kromě jiného by měly být v ložnici věci do páru, 2 vázičky, dvě kytičky, mimochodem, s těmi kytičkami to v ložnici nepřehánějte, mám na mysli živé kytky a rostliny.
Prodejkyně tohoto úžasného povlečení  do červena má u sebe  na fleru i další krásné věci, zcela určitě se nezapomente k ní podívat osobně;-)
Jako třeba tyto úžasné válecí pytle:


 

2 komentáře:

  1. Krása... a co když mám třeba červené prostěradlo? stačí to, nebo mám s červenou přidat? Nedávno jsem kupovala atypickou postel a do ní zdravotní matrace a až pak jsem zjistila, že s povlečením to není tak jednoduché...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všeobecně platí,že pokud máš pocit sama,že to stačí,tak to stačí,pokud ne,tak přidej, třeba pyžamo atd.

      Vymazat