Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

úterý 1. května 2012

Moje první blogové ocenění


jsem obdržela od Haničky alias fialky a velmi si ho jako blogový začátečník vážím.
Ono je to totiž se mnou takto:
 už delší dobu se věnuji sebevzdělávání se esoterickými směry, alternativní léčbou, pracuji i jako energetik s živnostenským listem a tak se i řídím věcmi, které jsou někdy těžko k pochopení a k tomu patří i učení - skoro bych řekla, jednoho z nejětěžšího učiva vůbec a tím je: žádná chvála, žádná výtka. Brát věci tak, jak přichází a nesnažit se je ovlivnit emocemi, protože to jen naše mysl spřádá pavučiny chování a příběhů z minulosti  a tvoří z nich takévo filmové scénáře plné fantazie. Něco jako sci-fi v našem mozku. Příběhy, které se nikdy nestaly a s největší pravděpodobností ani nikdy nestanou. Jsme věčnými režiséry i herci v jednom.
Abychom mohli vytvořit však jedno řádné celoživotní dílo, je potřeba natočit úplně jiný film než ty předešlé. A k tomu je zapotřebí změnit se. A k tomu, aby se člověk mohl změnit je potřeba vlastně hodně málo a na druhou stranu je to pro většinu lidí prostě nemožné. Ta kouzelná slova ke změně zní: odvaha, trpělivost, silná vůle, disciplína a láska.
A to někdy přináší s sebou i oběti, protože teprve pak se začnou věci hýbat a vesmír se připojí na vaši stranu.
Začnete se měnit, začnete se vracet domů... a o tom všem píši na své profesionální stránce www.reiki-oasa.cz, kde najdete denně nové věci a kromě toho i denní video. Ani ono není na mých stránkách náhodně. Hudba patří k jedněm z těch zázraků, která změní mnohdy jako mávnutím proutku vaši náladu. Právě hudba nám pomáhá stát se kreativními a tak nějak jakoby lepšími a moudřejšími. A je jedno, jakého žánru právě je.
A právě proto píšu jen, že si ocenění vážím. Nic víc, ale také nic mín.
Moje ocenění patří stejně vám všem, nejen blogům, které uvádím u sebe v pravém odstavci, ale prostě bez rozdílu všem. Ani nemohu jinak. Jsme Jednota, všichni jsme stvořeni ze stejné látky jako hvězdy a tak jsme všichni, jak já s oblibou říkám, andělé a kouzelníci v jedné bytosti.
Přeji vám všem krásný den a další tvorbu s vašimi skvělými úžasnými nápady. Není nikdo lepší, není nikdo horší. Každá/ý z vás je originální a tím pádem každé z vás/samozřejmě, že i každému z vás, patří mé nejvyšší ocenění.
IVA

1 komentář: