Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

čtvrtek 24. května 2012

Kapsáři od Soničky jsem odolávala

 asi 3 minuty, protože uznejte, že je prostě dokonalý. K tomu jen dodám, že již pár dnů předtím, ledva jsem na internetu něco rozklikla, obevovaly se mi samé kapsáře. Ale nic mi to neříkalo, navíc ani nebyly nic moc a pak buch, koukám, co je u Soničky na fleru nového a uviděla jsem tam tento skvostný kapsář. Pro kapsáře jsem měla asi slabost odjakživa. Když kluk chodil do jesliček a pak do školky, sama jsem mu je dokonce ušila - no... za vydatné pomoci mé kamarádky, ale budiž, i tak to byl ode mne výkon. Se slony, tygry, vláčkem, traktorem, s korálky, knoflíčky...a ted mám po xx letech konečně i jeden skvostný kapsář jen sama pro sebe.
A abych si Soničtiných šikovných rukou užila, objednala jsem si u ní zrovna dva polštáře 40x40 do pracovny, s růžičkami. Mimochodem, Sona je má nyní i v nabídce, takže, kdo něco takového nuuuuuutně potřebuje, nakoukněte SEM.

3 komentáře:

  1. Milá Ivo, jů... teď už mi svítá :o)...já tušila, že je mi adresa trochu povědomá. Prosím (jestli Ti mohu tykat) napiš mi prosím jestli balíček dorazil v pořádku...máš moc hezký blog plný inspirace a krásných fotek...musím chodit častěji. Se spoustou pozdravů, Soňa

    OdpovědětVymazat
  2. nádherný a zaujimavý blog, tiež aj fotky! :-)...budem s radosťou sledovať :-)

    OdpovědětVymazat