Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

neděle 5. února 2012

Panenka na objednávku



Tuhletu krásnou originální panenku jsem objednala přesně na míru u šikovné Haničky, studované výtvarnice. Když jsem ji předávala malé Clárce, měli jste vidět její dětská očka. Z důvodu bezpečnosti neumistuji fotky dětí na net, jinak byste mohli předání panenky vidět i vy a ta zářící očka také. Hanička je strašně moc šikovná a každé její dílko je originál a co je úžasné, člověk si u ní může navymýšlet barvu vlásků, oblečeníčko, barvu oček a i tato panenka nebyla výjimkou, měla vypadat jako její nová holčičí maminka.
A skřítečka mi Hanička darovala k mým narozeninám.





2 komentáře:

  1. Hezký den :-) to je taková nádhera!!!!!!!!! Chápu fotky ani já nedávám :-) Děkuji za radu ohledně mušek a děkuji za návštěvu. U vás je nádherně a milo :-) smím-li zajdu častěji a i vy jste ke mě srdečně zvána! :-) Krásné dny přeje Evča

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, děkuji moc za pochvalu, ale kdyby jste viděla, jak tu válčím třeba s fotkama, to je něco, ale já se nedám, však ono se to jednou podaří hned napoprvé:-)
    Tož, to já zajdu ráda a Vy jste samozřejmě též vítána s otevřenou náručí jak tady, tak vedle u mne na www.reiki-oasa.cz:-)

    OdpovědětVymazat