Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

čtvrtek 26. února 2015

Zase jednou pár věcí pro radost aneb jsem servítkový sysel

Předpokládám, že na úžasně rozkvetlý brambořík nemusím zvlášt poukazovat a neskutečné je, že jakmile pomine zima, celý se svraští a pak se až do dalšího zimního období tváří, že "už dál nemůže za těchto podmínek žít" a ledva začne první zimisková noc, najednou se objeví první lístečky a brzy poté, když listy dopředu ověří, že už je opravdu opravdu skutečně dostatečně brrr a kdy já začínám vytahovat zimní bundu a holínky, začne kvést a kvete takto nádherně celou zimu. Venku mrzne, až praská, jednou je sluníčko, pak dlouhé dny jen šedivo a jemu je to naprosto jedno, hlavně, že je ta zima. Tak aspon někdo, kdo se z té zimisky raduje, což já teda ne. Je to ale velký frajer, kdo přijde, tak ho chválí a žasne nad ním, což mu činí též velmi dobře, no holt chlap brambořík.
A trošku jsem si zanakupovala. Jak na netu, tak po svých po obchůdcích.

Tuhletu krásně pozitivně oranžově naladěnou taštičku, no oficiálně je to nazváno tedy penál, jsem si koupila v papírnictví LIBRO ve velké slevě. Znáte to klasické, jak na vás to či ono zboží přímo volá: Hej, ty, jsem chudinka, ve slevě, nikdo mne nechce...no copak se tomu úpornému volání dá odolat? Nedá! A pochopitelně nejvíce mne na tom zaujala ta visící sovička. Jo, moudrých sov není nikdy dost!

V témže papírnictví pak mne upoutala cedule ubrousky 1+1 zdarma. Rychle jsem zapla v hlavě soukromou počítačku a zjistila, že se to opravdu i podle počtu ubrousků vyplatí a koupila jedny s motýlky a troje s ptáčkem Jarabáčkem. Jo, ubrousky syslím a nějak jich stejně nikdy není doma dost. Pranic pak nedbám na výkřiky manžela, stojícího nenápadně opodál a bedlivě mne sledující, že máme doma už toliiiik ubrousků. Jo sledovat, to může, ale stejně s tím nic nenadělá, prostě na ubrousky mám doživotní fobii a jsem si jistá, že tento typ fobie se prostě léčit nedá, nebo jen dočasně ;-)


V papírnictví jsem pak objevila opět ve veliké slevě tenhle pytlíček a v něm hvězdičky a koníčci na přilepení třeba na zed a vydávající světlo ve tmě. tyhle věcičky se mi moc líbí a uvidíme, určitě se najde nějaký malý brouček, komu, jak já říkám, se budou zcela určitě hodit. Vždycky se musím usmívat, když něco daruji nějaké malé princezně či princi a přitom se ale důležitě předtím zeptám, zda si myslí, že by to či ono mohl/a potřebovat. Předpokládám, že nemusím říkat, jaká je jednoznačná odpověd dětí na tuto úžasnou otázku. 

Další moje slabost jsou pexesa. Protože jsem objevila na KNIHCENTRUM hned dvě úžasná od Disneyho, tak se nedalo nic dělat a už byly v košíku také. No nekup to, za tu cenu! A těch obrázků a ještě dvojmo;-)
Smůla je, že Pexeso se mnou nikdo nechce moc hrát, protože téměř vždycky vyhrávám a to ještě navíc s obrovským skorem. No nevadí, i ty obrázky mi stačí ke štěstí.







Z papírnictví LIBRO je i toto nádherné, důležitě označené jako pohled 3D, přání k narozeninám. To je pro mámu a už odcestovalo na Moravu. Smsky a emaily jsou sice úžasná věc, ale dostat po staru takovýto báječný pohled, no řekněte, co byste raději brali vy? Já tedy bez přemýšlení tu pohlednici!
 





V KNIHCENTRUM jsem objevila i toto razítko. Protože to se hodí pro jednu malou princeznu zcela určitě, tak hned putovalo do košíčku. Znáte ten skvělý pocit, kdy něco uvidíte a najednou se vám rozsvítí praktické žárovky v hlavě a víte, že toto je přesně pro toho či onoho to pravé, nebo pochopitelně i přímo pro vás! Chybu jsem udělala, měla jsem je vzít od každého druhu všechny, jsou totiž úžasnééé.
 





V papírnictví jsem pak uviděla už i první Velikonoční zboží a mezi ostatním i tuto papírovou milou taštičku. Ta se bude hodit tedy zcela určitě.




Tady se mi konečně pořádně podařilo nafotit toho svítícího koníčka. To je pro dnešek všechno, však to byl jen takový malý nákupek;-)



Mír začíná mnou
IVA

Žádné komentáře:

Okomentovat