Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

středa 18. listopadu 2015

Vánočním favoritem je pochopitelně Douglas

a protože nic nenechávám náhodě, či jen vážně velmi nerada, tak sotva jsem uviděla v Douglasu tyhle cenově příznivé sady, hned jsem je nakoupila. Budou to dárky pro kolektiv kadeřnického salonu, kde dělá šéfovou má švagrová. V tuto chvíli jsou už i zabalené s originální pečetí Douglas. Ještě se chci podívat po nějakých malých vánočních ozdůbkách, které bych na ně přidala na mašličku. Osobně mám takovéto balení dárků moc ráda, i když je na nich třeba jen malá skleněná banka, protože mi takto pak přibývá ozdůbek odevšad i na vánoční stromek.
Ke každému balíčku je pak přibalený jeden vzorek parfému, to jen tak navíc pro radost.
Ráda nakupuji ve slevách a v ten den bylo na vše dokonce hned 20%. Takže jsem přikoupila ještě i trio báječných EOS balzámů na rty, jeden vanilkový, druhý s granátovým jablíčkem a třetí s mentolem. Něco si určitě z nich ponechám, další daruji v originálním sáčku Douglas své masérce a dál...ještě se uvidí.
V mém diáři Malého prince s úkoly na Vánoce je tedy skoro odškrtnuta další kolonka s úkoly.
Nadělování je pak radostí i pro mne. A také nezapomínám mít od adventu v kabelce různé maličkosti, které celý měsíc prosinec pak rozdávám i náhodným Poslům vůkol. Uvidí se, koho letos a kde potkám. Prosinec je výjimečný svou energií těšení se. Je to jakoby se nad zemí vznesl radostný mrak, který nad námi pak tančí a rozdává radost. 
Zkuste si jen tak vzít třeba do ruky kousek papíru a na něj napsat kolonky od čísla od 1.-24.12. a každý den něco někomu vědomě nadělte a nemusí to přitom být jen materální věc, stačí úsměv, oslovení někoho, kdo by to od vás nikdy nečekal.... udělejte si z toho hru a každý den hledejte záměrně, co a komu a kde... a každý den večer si pak s úsměvem do kolonky napište, koho a čím jste podělili ten den. Jedno vám zaručuji, pokud tak budete činit každý den, uvidíte, jak obrovsky se vám to vrátí a brzy.

Vánoce jsou Láska v akci. Pokaždé, když milujeme, pokaždé, když dáváme, tak jsou Vánoce.
Dale Evans














2 komentáře:

  1. Moc hezké dárečky. Miluji čas vánoční, ty přípravy, ty dny radostí, ticha, rozjímání....
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké povídání i citát... a milé dárečky ...
    Jarka

    OdpovědětVymazat