Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

pondělí 20. dubna 2015

Na drahé kameny asi přeci jen nakonec budu hledat něco jiného

měla jsem v plánu, dát do pořádku vitrínu, kde mám především drahé kameny, tak jsem si na ně navymýšlela různé hezké skřínky a podnos. Výsledek nevypadá špatně, ale je to stále málo prostoru, takže se finálně musím pokoukat ještě někde jinde. A to na obrázku není ani čtvrtina kamenů, co doma mám. 
Mám kamarádku, která dříve vlastnila krámek s kameny a jinými drahocennostmi a tak to také podle toho u mne ted vypadá, jsem všude samý kámen a kamínek. Mimochodem, jeden z nejdražších ale nejúčinnějších kamenů je právě ten nenápadný malý fialovo modrý ve skleničce. Je to sugilith. Podle jeho barvy je mnohým z vás jistě hned jasné, ke které čakře se vztahuje. Ano, k té, co nás napojuje na Vesmír, ke korunní čakře. Tenhle kámen se dá použít opravdu na všechno. Ne nadarmo se o něm prý říká, že před ním utíká i AIDS.
Pokud už doma nějaké kameny máte, je důležité je čistit, kdo má reiki, má vyhráno, protože si je protě očistí a dobije vesmírnou energií a má hotovo. Ne všechny kameny se pak čistí a dobíjí stejně, pokud nemáte ani páru o tom, jak který a čím, existuje již spousta knih, které vám to napoví...
 






























2 komentáře:

  1. Teda to je nádhera, v kamenech se nevyznám, ale moc se mi líbí je mít v ruce a "žmoulat" je. A ta krabice je úžasná.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. nádhera. Kamínky Jeníček miluje.

    OdpovědětVymazat