Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

úterý 9. prosince 2014

Jako mávnutí kouzelnou vánoční hůlkou

my připadá, že jak se od září zbytek roku tak nějak v mých očích coural, najednou je to fofr a cobydup jsou tu Vánoce a Nový rok. Kdo ještě netuší, jakou radost udělat někomu ze svých blízkých a možná dokonce i sobě, proč ne,  že ano, tak se mrkněte k skvělé prodejkyni na Fleru, má tam překrásných a výjimečných věciček, to budete jen koukat ZDE.


3 komentáře:

  1. Kouzelné věcičky... ti ptáčkové nemají chybu.
    Ráda bych se zeptala, když se chci podívat na nějaký starší příspěvek (také ujíždíte na svítících domečcích) tak se tam objeví, že post neexistuje. Některé starší jdou v pohodě otevřít, některé právě vůbec. Díky a přeju hezké předvánoční dny.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, Jaruš, až budu mít chvíli, musím se na to pořádně podívat a promazat to někde důsledněji. Jde o to,, že mi přišel před časem výhružný mejlík ohledně mé profi stránky reiki-oasa.cz, měla jsem tam prtavý obrázek z netu, že budu muset zaplatit několik desítek tisíc pokuty, že není můj...Syn je studovaný fotograf, tak říká, ignoruj tu firmu,snaží se z lidí vytáhnout peníze,ale pro jistotu ted běž a všecky fotkyobrázky, a opsané články vymaž. Tak takže proto tu ted není, co bývalo...

      Vymazat
    2. Tak to úplně chápu - žádný problém. Líbí se mi toho dost, takže pořád můžu brouzdat a objevovat hezké věci. Prostě sem ráda chodím.
      Jarka

      Vymazat