Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

neděle 26. října 2014

Většina lidí prostě čokoládu miluje

a k těm tedy definitivně od dětství patřím i já. Když jsem byla malá, dostala jsem kapesné a už jsem metelila do krámlku s potravinami a koupila si ledovou čokoládu a k ní rohlík. Než jsem došla zpět domů, všechno jsem zblajzla. Později jsem ani ten rohlík už nepotřebovala;-)
Našla jsem vám i sobě právě náhodně na netu úžasnou stránku plnou báječné čokoládové i jiné inspirace a nezapomente, jestli si ji nakliknete, je šíleně nebezpečná, neboz jen tak z ní už neodejdete;-) Takže, pokud jste psychicky připraveni, nakoukněte SEMHLE.


2 komentáře:

  1. Úžasný příspěvek ... čokoládu miluju ... v dětství jsem ji taky ráda jedla a k tomu přikusovala rohlík ... pak jsem měla ještě jednu "úchylku" hroznové víno a suchý chleba". Taky mám ráda různé drobnůstky do bytečku, s kterými mě na blogu překvapujete - ráda sem chodím. I jsem zjistila, že opravdu zajímavý příspěvek u Věrky (Carolina mia) je váš... opravdu zajímavé. I když je to vše hrůza co se tam člověk dočítá, z příspěvků je možné se poučit nebo aspoň zamyslet. Váš blog jsem objevila před pár měsíci ... dodnes vidím tu nádhernou manikúru.....
    Těším se na vaše další nápady, radosti i ponaučení..... je to tak.
    Zdraví vás a vše dobré přeje Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jarko, díky za pochvalný komentářík. Já se moc na jiných blozích neprojevuji, v první řadě na to ani nemám čas a v druhé řadě je ale zase velmi ráda čtu. U Věrušky jsem udělala výjimku, k ní chodím pravidelně, a tak jsem si říkala, že jí také napíšu, protože jí možná jiný vhled na svět může pomoci, kdo ví. Nikdy nic není náhoda;-)

      Vymazat