Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

pátek 9. srpna 2013

Minišátečky pro manžela


tyhlety minikoláčky čas od času dělám, manžel je přímo zbožnuje. Synek také, ale ten dává přednost kremrolím. Minulý týden mi manžel hodně pomohl, staral se o mne, když mi nebylo právě moc dobře a tak jsem mu je zase jednou připravila jako projev díků za jeho lásku. Proč je nedělám častěji, na fotce to nevypadá, ale jsou vážně miniaturní a tudíž u nich strávím hooodně času. Je to vlastně obyčejné lístkové těsto, mám jednu značku, kterou kupuji v obchodě a chutná úžasně, uvnitř je namíchaný tvaroh s rozinkami, žloutkem,vanilkovým cukrem,moučkovým cukrem,strouhanou bio citronovou kůrou, potřeno žloutkem a nahoru přidány kousky mandliček a v troubě na 180 a za chvíli je hotovo. Může se dát dovnitř pro obměnu i marmeláda. Manžel je cítil už ode dveří a očka mu hned zasvítila. A měla z toho něco málo i kamarádka, které se náhodou stavila na kousek řeči. Tak se mi to líbí, dělání radosti za to, že mám kolem sebe tolik báječných lidiček. 
Krásnou cukerničky GreenGate jsem dostala při objednávce navíc jako pozornost od úžasné prodejkyně Jany na MMB a protože právě probíhají báječné slevy, určitě se nezapomente k ní podívat SEM. Krásný retro zásobník na ubrousky jsem objednala TADY. Původně jsem si ho chtěla koupit na jedné též krásné web stránce ZDE, ale neměli tenhle s kočičkou a děvčátkem a protože se mi zalíbil na první pohled, tak jsem objednala výjimečně jinde, ale na "pěkném domovu" si objednávám také, jsem s nimi moc spokojena a ted doobjednávám u nich náhradní ubrousky do boxu.








4 komentáře:

  1. Vypadají nádherně, hned bych si dala. A je úžasné, když se muž stará o svou ženu, o mi vždycky chybělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo,vše mi také nepomůže zase v jiných oblastech života,nejde rád s někým do konfliktu,takže tam si to zase musím vybojovat já,ale je pravda,že když mi není dobře po fyzické stránce,pomůže,uvaří,poklidí...

      Vymazat
  2. Ivo, podobné jsemdělávala dřív dětem, říkala jsme jim "Buchty pracující ženy", protože oproti kynutým byly rychlejší :-) jen jsem nedělala šátečky, ale malinké buchtičky.
    Díky za připomenutí, už jsem je dlouho nedělala a vnoučata je určitě taky rády poznají.
    Máš to krásně nafocené, nadekorované...radost je u tebe pobýt...děkuji. olga

    OdpovědětVymazat