Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

úterý 8. ledna 2013

Košíčky na svíčky, konečně je mám doma


a jsou prostě nádherné. Dorazily sice až po vánocích, protože mi milá kamarádka z Česka balíček posílala až později, nebot jsem čekala ještě na knížky, ale to nevadí. Na fotkách to ani tak barevně není vidět, ale jsou prostě nádherné. Myšanda prostě umí na jedničku. A ještě byla tak hodná, že mi do nich hned sehnala delší a kratší svíčky a udělala z nich svazečky a spojila je motouzkem a úžasnými visačkami a srdíčko s andílkem na šnůrce mi přidala jako dáreček. Kamarádce jsem darovala jeden svazek velkých a jeden svazek malých svíček a už chce košíčky také, takže je jdu hned objednávat, abych je na Velikonoce pro ni měla. Dostane je jako dárek, aby ji nepokakal beránek;-)  

Uháčkované sněhové vločky s aplikovanou vánoční hvězdou a zlatá vločka jsou také od Irenky, budou se hodit na příští vánoční stromeček.

 Kamarádka Irenka, co mi balík vždy posílá, mi do něj přidala ještě ručně dělanou rybízovou marmeládu a ta tedy šmekuje. Již mi jednu skleničku totiž darovala, s tou jsem naplnila lonské linecké a chutnalo tedy famozně.
 A jako dáreček mi ještě navíc přidala odměrku a šlehač od Tupperware, protože je již léta jejich skvělou distributorkou.
 
 
 Porcelánové bílé korunky měly být původně na Štědrovečerní stůl, což se již časově nevyšlo, ale koneckonců je mohu přeci krásně užívat i během roku.

 
 
 

2 komentáře: