Když něco chceš, tak za tím běž...

Čára našeho života je tragická a nádherná arabeska, črtaná rydlem duše na skle času. Pierre Reverdy

sobota 28. července 2012

Plavání s úžasným výhledem na město


Víden, které sice dneska zřejmě díky nastávajícímu horku, bylo tak trochu v oparu, ale jinde je vidět jasně jako na dlani a to i různá pohoří v dálce. S těmi brýlemi s bílou obroučkou si plavu já, skoro prázdný bazén po ránu a krásný vzdoušek, to už se vyplatí brzy ráno vstát, aby tohle všechno člověk hned po otevření plovárny měl.
A hlavně také, je zde omezený počet lehátek a židliček, takže kdo přijde později, už musí ležet na tvrdé zemi, či na sebou přineseném lehátku, ale vláčejte si ...
A tady na fotce je naše nejoblíbenější místečko, pěkně ve stínu a když se navíc po plavání začtu do knížky, nevím zde o světě kolem...
Tohle je sportovní bazén, na fotce vypadá menší, než ve skutečnosti je, ale ten je později okupován mladými a moc už si tam člověk nezaplave.
A v tom domečku je občerstvení a z terásky před ním opět krásný pohled na Víden dole. Dá se tu pít kávička, dá se tu i posnídat, poobědvadvat. O víkendech je pak dole v areálu ještě jeden restaurant a dá se tam rovněž jíst, řekněme - je tam trošku větší výběr. Do tohohle domečku se toho holt moc nevejde.


     A tady už je třetí bazén a ten je můj nejoblíbenější a vesměs v něm bývá také nejteplejší voda. Je tady nejvíce hlavně po ránu klid a to si pak doslova pod těmi stromy plavání vychutnávám.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat